dagen tot #NSW2018 | Onderdeel van de Europese Week van de Sport

Meedoen als sportclub

In de zomervakantie zijn veel mensen minder actief op de sportclubs. In september begint het bij velen weer te kriebelen en zoekt men weer de weg naar de sportclubs. De Nationale Sportweek draagt bij om op een laagdrempelige manier mensen met jouw activiteiten kennis te laten maken. Open jij ook je deuren? Maak sportactiviteiten aan & verwelkom sporters gastvrij!

De Nationale Sportweek is er voor iedere actieve sportclub die zichzelf op de kaart wil zetten en nieuwe leden wil verwelkomen. Wij bieden jou de promotiemiddelen, mooie voorbeelden, een platform met realtime informatie, tips en trucs en een netwerk dat je kan helpen. #Ikneemjemee #NSW2017 #BeActive

Promoot je eigen sportactiviteit of sportclub op social media en neem zoveel mogelijk vrienden, vriendinnen en familieleden mee om te gaan sporten! Om je te helpen bij deze promotie hebben we een toolkit gemaakt met o.a. het logo, het lettertype en de verschillende kleurcodes. Ook kan je posters personaliseren.

Tevens valt de Nationale Sportweek in de tweede week van de AH Sportactie. Ook jij kunt je als sportclub voor deze AH Sportactie aanmelden! Dit doe je nadat je je club op de kaart hebt gezet.

Hoe kun je meedoen?

Bedenk hoe dit voor jouw sportclub interessant kan zijn en/of hoe dit bijdraagt aan jouw doelstellingen. Doorloop vervolgens de volgende zes stappen en deel je sportplezier met anderen!

Aanmelden & Zet je club op de kaart