dagen tot #NSW2018 | Onderdeel van de Europese Week van de Sport

Meedoen als sportorganisatie of gemeente

Ben je werkzaam bij een gemeente, sportbond of regionale sportorganisatie en ben je contactpersoon voor de Nationale Sportweek (en/of AH Sportactie)? Dan kun je een sportprofiel aanmaken. Hiermee ben je, als je wilt, zichtbaar voor de sportclubs uit jouw gemeente/regio of van jouw tak van sport en kun je je eigen sportevents in het systeem zetten.

Bovendien heb je toegang tot de toolkits die je ondersteunen bij het enthousiasmeren van de sportclubs. Ook kun je realtime zien welke sportclubs actief zijn, bij welke sportactiviteiten er veel reserveringen zijn en welke doelgroepen er gebruik maken van de sportactiviteiten. Kortom, het biedt je veel inzicht en ondersteuning. Om je te helpen bij de promotie hebben we een toolkit gemaakt met o.a. het logo, het lettertype en de verschillende kleurcodes. Ook kan je posters personaliseren.

Hoe kun je mee doen?

Bedenk hoe dit voor jouw sportclubs interessant kan zijn en/of hoe dit bijdraagt aan hun doelstellingen. Doorloop vervolgens de volgende stappen!

Hoe werkt het?

Maak je allereerst bekend als contactpersoon namens jouw organisatie via sportactivatie@nocnsf.nl en maak vervolgens een sportprofiel aan met hetzelfde e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Vul vervolgens het sportprofiel aan met je persoonlijke gegevens.

Aanmelden & Zet je organisatie op de kaart