dagen tot #NSW2018 | Onderdeel van de Europese Week van de Sport

Promotie tools

De Nationale Sportweek is hét grootste breedtesport event van Nederland, waarbij sportplezier & genieten van sport centraal staat. Een week lang wordt overal in het land de sport gepromoot en worden er vele sportactiviteiten georganiseerd om mensen te laten ervaren hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. Promoot je eigen sportactiviteit of sportclub op social media en neem zoveel mogelijk vrienden, vriendinnen en familieleden mee om te gaan sporten!

Sportpromotors als ambassadeur
De Nationale Sportweek heeft elk jaar een enthousiast team van sportpromotors. Dit zijn sportieve Nederlanders die zich actief inzetten om de sport te promoten. Hoe verschillend elke sportpromotor ook is, een ding hebben ze met elkaar gemeen: passie voor sport! Elke ambassadeur promoot de sport, het hele jaar door. Want samen sporten en bewegen is leuk, gezond en levert veel sportplezier op! #BeActive

Wil je ook sportpromotor worden? Maak nu je eigen sportprofielfoto en deel hem online via #NSW2017.

Download de communicatie toolkit
Om je te helpen bij deze promotie hebben we een toolkit gemaakt met o.a. het logo, het lettertype en de verschillende kleurcodes. Ook kan je posters personaliseren.

Promoot de sport met een widget op jouw site
Voor de Nationale Sportweek is tevens een activiteiten-widget ontwikkeld. De widget kun je op jouw eigen website plaatsen en op deze manier kunnen bezoekers sportactiviteiten zoeken in de omgeving van jouw bedrijf. Wil je kijken hoe dat eruit gaat zien? Neem dan een kijkje op de pagina van KLCK. Dit creatieve en sportieve bedrijf heeft de widget al geïnstalleerd! Vraag hier de widget aan! Heb je vragen? Mail dan naar: niki.wijnen@nocnsf.nl

Deel je verhaal
Heb jij een mooi verhaal? Een leuk sportmoment of een grappige sportblooper beleefd? Laat het dan online weten onder #Ikneemjemee #NSW2017 #BeActive of stuur een mailtje naar: info@nationalesportweek.nl.