18 t/m 27 september #NSW2020 | Onderdeel van de Europese Week van de Sport

Doe mee met de enige échte NOC*NSF Nationale Sportweek-beweeg-quiz

De enige echte NOC*NSF Nationale Sportweek-beweeg-quiz komt eraan! Schrijf je in en doe mee met jouw midden- of bovenbouwgroep!

Met Yara van Kerkhof, onze ‘quizmaster’ en Olympisch kampioene shorttrack komen jouw leerlingen in beweging tijdens de sportweek van 20 tot en met 29 september! Al springend, draaiend en hinkelend ontdekken ze in 15 minuten de leukste feitjes en weetjes over de Olympische Spelen. 

Meedoen is super eenvoudig
1. Schrijf je in via het inschrijfformulier.
2. Ontvang direct in je mailbox de video voor op het digibord en de bijbehorende handleiding. 
3. Doe tijdens de sportweek de enige échte NOC*NSF Nationale Sportweek-beweeg-quiz met jouw klas.
4. Stuur jouw antwoorden met het speciale antwoordformulier naar ons op en maak kans op sportieve prijzen voor in jouw klas. 

Dinsdag 24 september, tijdens de sportweek, is het Scholendag. Het is het leukste als jij en jouw klas dan samen met ons de NOC*NSF Nationale Sportweek-beweeg-quiz doen. Past dat niet in je programma? Vooral lekker op een andere dag inplannen!;) 

Tot wanneer kun je je inschrijven? 
Tot en met vrijdag 27 september kun je je inschrijven. Je ontvangt na inschrijving gelijk een mail met alle materialen erin. Zo kun je altijd direct aan de slag. 

Nog meer bewegen met jouw klas? Doe mee met de 10@10 Challenge van sportambassadeur Rico Verhoeven. 

LEUK FEITJE:
Wist jij dat elk jaar op de laatste vrijdag van september de European School Sport Day (ESSD) van de Europese Sportweek wordt gehouden? In heel Europa staat dan sporten op school centraal.