Club

Tijdens de Nationale Sportweek willen we dat iedereen in Nederland gaat genieten van sport en beweging. Sport is namelijk leuk en sporten met vrienden is nóg leuker! 

Het onderstaande stappenplan helpt je om jouw club maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. We geven je in dit handige stappenplan ideeën voor mogelijke evenementen, handvatten voor de promotie hiervan en hebben nuttige tips voor je samengesteld.

Heb je na het lezen van het stappenplan nog vragen? Dan staat het NOC*NSF Sport Supportteam voor je klaar! Die kan je bereiken op sportsupport@nocnsf.nl

Al helemaal voorbereid en wil je vast evenementen aanmaken? Dat kan met jouw Clubprofiel. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden of in te loggen. 

Maak evenementen aan met jouw Clubprofiel

Wil je al jullie volgers (en potentiële leden) laten weten dat jullie meedoen aan de Nationale Sportweek? Maak dan makkelijk en snel jouw eigen promotiemateriaal met onze speciale online toolkit. Hiermee maak je in no time een flyer, poster of social media post. 

Maak makkelijk en snel jouw eigen promotie-materiaal

ps: onder de flyer staat een linkje waar je hem ook als pdf kan downloaden :)