Club

Tijdens de Nationale Sportweek willen we dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. 

Maar hoe kan jouw club hiermee helpen? Door samen met ons de sport te promoten! Meedoen aan de Nationale Sportweek doe je zo:

Doe mee op Social Media

Laat jullie volgers op social media weten dat je meedoet door #NSW2019 en #BeActive te gebruiken. En meedoen op social media is nu nog makkelijker, dankzij onze social media personalisatie tool! Hiermee maak je gemakkelijk een flyer, poster of social media post. 

Gebruik de social media tool

Organiseer sportactiviteit(en)

Hebben jullie leuke ideeën voor sportactiviteiten? Bijvoorbeeld een bootcamp op het grootste plein van de gemeente? Een speciale kennismakingsles voor potentiële nieuwe leden. Of misschien willen jullie een aantal clinics gaan geven om mensen kennis te laten maken met jullie sport.

Gaan jullie zelf aan de slag, dan kan je dat natuurlijk delen met de rest van Nederland. Zet het op social media, zet het op de agenda op jullie website en deel het op onze sportagenda. Dan bereik je niet alleen nog meer mensen, maar inspireer je ook andere sportclubs! 

Zet jouw sportactiviteit op de agenda

jouwsportclub.nl/nationalesportweek

Als men die gave spandoeken in jouw gemeente zien, of een post van jullie op social media zien, gaan ze vaak op onderzoek uit. De beste plek om deze mensen van relevante informatie te voorzien is jullie website. Hier kan je op één (of meer) pagina vertellen wat #NSW2019 is en wat mensen bij jouw club kunnen beleven. Heb je logo's of andere visuals nodig om deze pagina de NSW look and feel te geven? Download dan ons mediapakket. 

Download ons mediapakket

Clubtalent

De beste ambassadeurs zijn natuurlijk jouw eigen leden, vrijwilligers en bestuurders. Vraag ze daarom of ze samen met jou de Nationale Sportweek willen promoten! Deze toppers hebben samen een groot bereik en kunnen ze dus een groot aantal mensen inspireren om te gaan sporten en bewegen. 

Tijdlijn

nsw tijdlijn