Schrijf je nu in voor de 10@10 Challenge met Rico Verhoeven!

Kinderen sporten en bewegen veel te weinig. Daar willen we, samen met wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, verandering in brengen.

10@10 Challenge: 10 minuten bewegen om 10 uur ‘s ochtends

We dagen alle basisschoolleerlingen in Nederland uit om op woensdag 26 september 2018 tijdens de Nationale Sportweek om 10 uur ’s morgens 10 minuten te bewegen.

Digitale 10@10 toolkit

Als je jouw school inschrijft, ontvang je de digitale 10@10 toolkit met alles wat je nodig hebt om samen met je school aan de Challenge deel te nemen. Wat zit er allemaal in de 10@10 toolkit?

  • Posters over de 10@10 Challenge voor op school;
  • Een quiz over bewegen om op school te doen;
  • Een persbericht om te delen met de lokale media;
  • En last but not least, een speciale Winners Workout video, die kickbokser Rico Verhoeven maakte voor de 10@10 Challenge. Met deze video kun je op 26 september met jouw school (binnen of buiten) aan de slag.

Winnen! Een Winners Workout met Rico Verhoeven voor de hele school!

Een Winners Workout met de 7-voudig wereldkampioen kickboksen voor jouw hele school, hoe gaaf is dat? Op één van de deelnemende scholen komt Rico Verhoeven na de Nationale Sportweek een Winners Workout geven. Schrijf je snel in!

Meedoen is makkelijk

Je kan hier jouw school aanmelden voor de 10@10 Challenge. Je ontvangt dan de 10@10 digitale toolkit in je mailbox. De toolkit is straks ook hier te vinden, houd deze site dus goed in de gaten!

Inschrijven

Vragen?

Stuur dan een bericht naar ons Sport Supportteam via info@nationalesportweek.nl

logos 10at10