Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Gemeente Bronckhorst nodigt sportclubs uit voor Nationale Sportweek

De gemeente Bronckhorst doet al sinds 2013 mee aan de Nationale Sportweek en nodigt in 2017 ook weer sportclubs uit om mee te doen aan de Sportweek.

Ondersteuning zaalhuur
Karin ten Heggeler van de gemeente Bronckhorst: "De Nationale Sportweek is een mooie kans voor sportclubs om te laten zien wat ze te bieden hebben en nieuwe leden te werven. Vanuit de gemeente ondersteunen we sportclubs door, indien nodig, een deel van de organisatie op ons te nemen. Waar nodig is er een klein budget om extra kosten zoals zaalhuur voor onze rekening te nemen. Dit jaar wordt als aftrap van de Nationale Sportweek “Breedtesport, maar net even anders” voor de basisscholen georganiseerd. Evenals voorgaande jaren sluiten we af met een touwtrektoernooi voor schoolteams uit onze gemeente."

Activiteitenbegeleiders beschikbaar
Om de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek te begeleiden zet het Graafschap College opleiding Sport en bewegen studenten in. Sportclubs kunnen daar dan gebruik van maken.

Aanmelden
Sportclubs uit de gemeente Bronckhorst die willen meedoen aan de Nationale Sportweek en activiteiten gaan organiseren kunnen zich tot 1 juli 2017 aanmelden via www.bronckhorst.nl/nationalesportweek.