Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Veel verschillende activiteiten in gemeente Kapelle tijdens #NSW2017

De gemeente Kapelle doet al jaren mee met de Nationale Sportweek. Ieder jaar is het een gezellige en sportieve week waarin de inwoners worden uitgenodigd om mee te doen aan allerlei sportactiviteiten. 

Colin van Koeveringe, medewerker sport van de gemeente Kapelle: “Ieder jaar maken we een programma waar verschillende verenigingen en andere sportaanbieders aan kunnen meedoen door zelf sportactiviteiten te organiseren. We vinden het daarbij belangrijk dat er voor iedere doelgroep en leeftijdsgroep activiteiten worden georganiseerd, zodat iedereen de mogelijkheid heeft ergens aan mee te doen.” 

In 2017 worden er met verschillende verenigingen open lessen voor onder meer senioren georganiseerd. Er is een personal trainer bij die een health check uitvoert en na afloop kunnen ze gezellig napraten in het dorpshuis. Ook worden er verschillende wandeltochten en naschoolse sportlessen voor kinderen georganiseerd. Ter promotie van het damesvoetbal in de gemeente is er een voetbaldag speciaal voor meisjes. 

Kortom; een week boordevol activiteiten en voor ieder wat wils!