Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Mooie sportacties van Gelderse Sport Federatie tijdens Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek wordt groter dan ooit! En ook in Gelderland zien we dat terug. Scholen, gemeenten, verenigingen, buurtsportcoaches en andere sportieve deelnemers zetten zich ook dit jaar weer in om sportmogelijkheden onder de aandacht te brengen.

Fitste juf of meester van 2017
En daar heeft de Gelderse Sport Federatie de volgende actie op bedacht: Wie is de fitste juf of meester van 2017? Ilse Wonink van de Gelderse Sport Federatie: ‘Alle juffen en meesters van basisscholen uit Gelderland worden uitgedaagd om mee te doen aan de verkiezing van de fitste juf en meester van 2017. De opdracht: wie kan het langst planken? Jochem van Gelder komt in september persoonlijk de prijs overhandigen aan de fitste juf en meester.’

De winnende leerkrachten van 2017 krijgen eind september uit handen van Jochem van Gelder de prijzen uitgereikt: een megabokaal, sport- en spelmateriaal voor de hele school en natuurlijk de eer van een jaar lang de titel Fitste Juf of Meester van Gelderland. Aanmelden kan via deze link.


‘Kom in je sportkleding naar school’-dag
De Gelderse 'Kom in je sportkleding naar school'-dag is op woensdag 13 september. Midden in de Nationale Sportweek. Dat wordt een bonte verzameling van allemaal verschillende sportoutfits. Hockey, voetbal, ballet, paardrijden, volleybal, judo. Voor elke sport is een ander tenue nodig. Bij enkele scholen komt de Gelderse Sportfederatie langs om foto's en een filmpje te maken. Deelnemende scholen kunnen een presentatie en een clinic van een Gelderse TOPSPORTER op school winnen. Meld je aan via deze link.