Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

'Dag van de aangepaste sport' in regio Eemland tijdens NSW

In de regio Eemland wordt tijdens de Nationale Sportweek een symposium gehouden over sport en bewegen voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking.

Op 16 september wordt in Amersfoort voor vrijwilligers, professionals en gemeenteambtenaren de het symposium 'Dag van de aangepaste sport' georganiseerd, met als doel om partijen uit de zorg, overheid en de sport met elkaar te verbinden. Ook zijn er verschillende clinics om sporten te proberen en is er een informatiemarkt.

Gastheer Jeroen Stomphorst neemt tijdens het symposium de deelnemers mee langs verhalen uit de praktijk over de rol van sport als 'middel' en begeleidt een paneldiscussie over de verbinding tussen zorg, sport & bewegen.

Wimbledon-winnares Diede de Groot aanwezig
Rolstoeltennisster Diede de Groot won op 15 juli Wimbledon. Zij is 16 september bij het symposium aanwezig om te vertellen over waarom bewegen, sport en spel zo belangrijk zijn voor mensen met een fysieke of geestelijke beperking.

Kom tijdens de 'Dag van de aangepaste sport' ervaren wat er allemaal mogelijk is!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Sjamana Wijsmuller via swijsmuller@sro.nl of volg de pagina www.facebook.com/Dagvandeaangepastesport