Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Programma Nationale Sportweek Rhenen bekend!

Van 9 tot en met 17 september vindt in de gemeente Rhenen voor de derde keer de Nationale Sportweek Rhenen plaats. Een week lang staat in de kernen Achterberg, Elst en Rhenen samen actief bewegen en sporten centraal, voor jong en oud. Dit jaar staan er meer dan 20 verschillende sporten en beweegactiviteiten in het sportprogramma, allemaal georganiseerd door lokale sportverenigingen.

Doordat de Nationale Sportweek in het begin van het landelijke sportseizoen wordt gehouden is het een mooie gelegenheid om weer te gaan sporten, een nieuwe sport te ontdekken, een extra sport te vinden, de sport van een vriend/vriendin uit te proberen of om juist jouw sport te promoten door iemand mee te nemen naar jouw club.
Het volledige sportprogramma is te vinden op www.sportservice-rhenen.nl/nsw


Foto: Mathilde Dusol