Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Sportpunt Stichtse Vecht laat iedereen sporten en bewegen

Samen met sportaanbieders, buurtsportcoaches en welzijnsorganisaties wil de gemeente Stichtse Vecht zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen tijdens de Nationale Sportweek. Hiervoor worden van 9 t/m 17 september veel activiteiten georganiseerd door verschillende organisaties.

Groot aanbod voor iedereen

Iedereen kan meedoen met de Nationale Sportweek in Stichtse Vecht. Voor de jongste is er peuterdans, kids tussen 4 en 12 hebben onder meer de keuze uit hockeyclinics, handbal of turen en als tiener laat je je uitdagen door Kickboksen of Indonesische zelfverdediging. Voor volwassenen loopt het aanbod uiteen van yoga, badminton en zumba tot handbal. Ook voor de senioren is er de mogelijkheid om aan verschillende activiteiten deel te nemen. Zo organiseert Welzijn Stichtse Vecht speciale lessen yoga, therapeutisch zwemmen en swinggym.

Sportpunt Stichtse Vecht

Tijdens de Nationale Sportweek vindt tevens de lancering ‘Sportpunt Stichtse Vecht’ plaats. Het Sportpunt wordt dé centrale plek waar inwoners en sportaanbieders terecht kunnen voor alles met betrekking tot sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Het Sportpunt wil ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van al het mooist dat sporten en bewegen met zich meebrengt. Op 9 september 2017 wordt bij de aftrap van de Nationale Sportweek, het ‘Sportpunt Stichtse Vecht’ feestelijk gelanceerd bij een sportaanbieder in de gemeente.

Vind ons hele programma vanaf september op onze nieuwe website: www.sportpuntstichtsevecht.nl