Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Tijdens de Nationale Sportweek een week lang sporten in Overschie voor alle basisschoolleerlingen

OVERSCHIE- Tijdens de Nationale Sportweek wordt de Sportentocht georganiseerd. Van 9 tot en met 16 september 2017 zetten sportverenigingen en andere sportaanbieders hun deuren open voor de basisschoolleerlingen van Overschie. Kinderen kunnen zo gratis kennismaken met de verschillende sporten. De Sportentocht wordt georganiseerd door Rotterdam Sportsupport in samenwerking met Sport en Cultuur & Wmo Radar.

Sportoriëntatie
Het doel van de Sportentocht is om alle basisschoolleerlingen de mogelijkheid te geven vrijblijvend kennis te maken met het sportaanbod in de omgeving. Kinderen van 4 t/m 12 jaar worden uitgenodigd om bij verschillende sportorganisaties langs te gaan en hier deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Zodoende kunnen zij ontdekken welke sport zij leuk vinden.

Elke leerling van de school ontvangt een programmaboekje met daarin een stempelpagina. Bij elke activiteit waaraan zij deelnemen krijgen zij een stempel. De boekjes worden voorafgaand aan de Sportentocht op school uitgedeeld. Deelname is geheel kosteloos!

Bron: www.overschiesekrant.nl


Foto: Mathilde Dusol