Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Sportpunt Stichtse Vecht gaat meteen vol gas!

In de gemeente Stichtse Vecht wordt tegelijk met de aftrap van de Nationale Sportweek ook het nieuwe Sportpunt Stichtse Vecht gelanceerd. Het Sportpunt wordt dé plek waar je terecht kan met vragen over sport, bewegen en een gezonde leefstijl voor alle inwoners van de gemeente. Dit gaat samen met de lancering van een nieuwe website, waarop alle informatie te vinden is. Het Sportpunt gaat een centrale rol vervullen in de informatievoorziening en ondersteuning. Door de koppeling van de Nationale Sportweek aan de AH Sportactie heeft de stichting ook onmiddellijk de Albert Heijn winkels in de gemeente bij de activiteiten betrokken.

'AH Pop-up Ping Pong Battle'

Marieke de Bruin van Sportpunt Stichtse Vecht vertelt enthousiast over deze samenwerking. "We hebben drie Albert Heijn winkels, in Maarssen-Dorp, in Maarssenbroek en in Breukelen. En tijdens de AH Sportactie hebben we de 'AH Pop-up Ping Pong Battle' bedacht. Op drie achtereenvolgende woensdagmiddagen tijdens de AH Sportactie bezoeken we een Albert Heijn winkel en houden daar een wedstrijd wie het langst het pingpongballetje op de tafel houdt. Super leuk was het gisteren in Maarssen!"

Partner

De Albert Heijn winkels hebben met enthousiasme hun medewerking aan de battle verleend. De supermarktmanagers zijn allemaal even enthousiast en ondersteunen de middagen met water, repen en fruit voor de deelnemende teams. De Bruin: "Albert Heijn is partner van ons als JOGG-gemeente, en is dat nu ook van de lancering van Sportpunt Stichtse Vecht. Zaterdag, 9 september, wordt het Sportpunt gelanceerd en ook dan nemen we het scorebord en de pingpongtafel mee. En ook bij onze andere talloze activiteiten tijdens de Nationale Sportweek kunnen er kinderen meedoen. We zijn heel benieuwd wie de battle zal winnen!"