Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Wandelvereniging ’t Lup: #ikneemjemee

Wandelvereniging ’t Lup uit Ulft heeft het motto van de Nationale Sportweek, #ikneemjemee, letterlijk genomen: zij houdt op zondag 17 september een Meeloopdag. Bij deze wandeling is iedereen van harte welkom. ’t Lup is een enthousiaste wandelgroep die één keer per maand op de zondagmorgen op stap gaat voor een mooie wandeling in de regio. Er wordt deelgenomen aan wandeltochten, maar er worden ook wandelingen op eigen gelegenheid gemaakt. Doorgaans wordt een afstand van ongeveer 15 km afgelegd. Het ledenbestand, bestaande uit dames en heren van middelbare leeftijd, is afgelopen jaren gestegen tot 25 leden.

Wandeltocht

Velen kennen al wel de Hen & Weerum, de wandeltocht die jaarlijks in maart door ’t Lup wordt georganiseerd. Met deze Meeloopdag wil de vereniging graag laten zien hoe zij door het jaar heen nog veel meer mooie wandelingen maakt en actief bezig is met de wandelsport.

Daan Kroesen is voorzitter van ’t Lup en zegt: “Wandelen is gezond en kun je natuurlijk altijd en overal doen. De toegevoegde waarde van Wandelvereniging ’t Lup is dat je samen op stap gaat, de regelmaat en de variatie. Niet te intensief of prestatiegericht, maar juist ontspannen naast andere hobby’s en bezigheden. Er wordt telkens voor een langere periode een afwisselend wandelprogramma samengesteld. Het vertrek is gezamenlijk en er wordt bij toerbeurt gereden. De leden zijn ook automatisch lid van de wandelbond KWBN, het centrale orgaan van alle activiteiten van wandelend Nederland.”

Sinderen

De leden van Wandelvereniging ’t Lup nemen iedereen graag mee op de Meeloopdag. Er wordt een wandeling naar Sinderen gemaakt. Dat is een afstand van 14 km met een pauze onderweg. Voor meer informatie www.lupwandel.nl.