Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Nog 150 dagen tot de 15e editie van de Nationale Sportweek!

Dit jaar bestaat de Nationale Sportweek 15 jaar. Reden voor een groot sportfeest! Daarom is deze editie van de Nationale Sportweek langer, groter en leuker dan ooit!

Van 15 tot en met 29 september zullen duizenden sportclubs en talloze bonden de sport in het zonnetje zetten en hun deuren openen voor iedereen. Dit jaar zijn er maar liefst vijf speciale hostcities (Deventer, Groningen en drie nog aan te kondigen steden).

Met de Nationale Sportweek wordt heel Nederland geïnspireerd om te gaan bewegen. Sporten is namelijk niet alleen gezond en leuk, het is een belangrijk onderdeel van een gelukkig leven. Sportbonden, gemeenten, partners, onderwijs en sportclubs nodigen iedereen uit om tijdens de Nationale Sportweek te genieten van sport. En het maakt niet uit hoe je dit doet en waar je dit doet. Tijdens de Nationale Sportweek kun je op zoek gaan naar jouw sport en jouw club.

Dit is ook de slogan van de Sportweek: ‘Jouw sport, jouw club’

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen.

Let’s be #BeActive!