Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Leuk idee: Spetterend eind van de Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is vanwege het jubileum dit jaar langer, groter en leuker dan ooit! Hoe leuk is het om deze week origineel te openen én af te sluiten? In dit gave voorbeeld laten we zien hoe zo’n originele afsluiting er uit kan zien.

De gemeente Dongen organiseert tijdens de Nationale Sportweek samen met partners activiteiten om aandacht te vragen voor sport, bewegen en gezonde voeding. Om de Sportweek in stijl af te sluiten organiseert de gemeente aan het einde van de week een Sportgala. Tijdens het gala, dat in het teken staat van sport en cultuur, worden Dongense sportkampioenen in het zonnetje gezet. Het gala vormt op deze manier een leuke afsluiting van een sportieve week.

De Nationale Sportweek kan ook in jouw gemeente op een leuke manier worden afgesloten! Een sterke en inspirerende afsluiting kan ervoor zorgen dat mensen in jouw gemeente nóg meer energie gaan krijgen om te gaan sporten #BeActive