Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Met nog 100 dagen te gaan is het aftellen tot de Nationale Sportweek 2018 begonnen!

Over precies 100 dagen barst de 15e editie van de Nationale Sportweek alweer los. Vanwege ons jubileum is dit jaar langer, groter en leuker dan ooit! Van 15 tot en met 29 september openen  sportclubs, bonden, gemeenten en sportservices hun deuren om aan heel Nederland te laten zien hoe leuk sporten is.

In 2018 hebben we maar liefst vijf host cities die elk een thema omarmen. Deventer, Groningen en Helmond zijn inmiddels bekend. In Deventer staat de bedrijfssport centraal, Groningen gaat actief aan de slag met de sportieve opening van het schooljaar. Daarnaast zijn er landelijke activiteiten, zoals de sportieve opening van het politieke jaar in Den Haag.

Met de extra lange sportweek overlappen we de Europese Week van de Sport en eindigen met een nacht van de sport op 29 september: de #BeActiveNight.

Zo doe jij mee

Wil je meedoen aan de Nationale Sportweek of meer informatie? Klik dan op één van de onderstaande knoppen.

Doe mee als sportclub Doe mee als gemeente

Doe mee als sportbond Doe mee als sportservice

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen.

Let’s be #BeActive!

Neem contact op