Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Decathlon de plek om te sporten tijdens de Nacht van de Sport

Kom sporten tijdens de #BeActive Night van de Nationale Sportweek op 29 september. 

Op zaterdag 29 september organiseert Decathlon samen met de Nationale Sportweek de Nacht van de Sport. Tijdens de Nacht van de Sport kan iedereen diverse sporten proberen in een aantal filialen van Decathlon. Dit zal tussen 18:00 uur en 23:00 uur plaatsvinden.

De Nacht van de Sport is een initiatief van de European Week of Sport waar de Nationale Sportweek onderdeel van uitmaakt. Onder de naam #BeActive Night worden er in héél Europa sportlocaties opengesteld om in de nacht van 29 op 30 september sporten uit te proberen. De Europese Commissie en NOC*NSF vinden dat iedereen overal en altijd kan gaan sporten en dragen dat met de BeActive Night (of de Nacht van de Sport) graag uit.

Decathlon opent in de regio’s Alkmaar, Amsterdam (Amstelveen), Best, Den Haag en Enschede haar deuren om in een sportieve ambiance diverse sporten uit te proberen. Voor iedereen die een keer in de nacht, lekker wil bewegen, kan zich gratis inschrijven via www.sportenmetdecathlon.nl.

Kom je sporten in de #BeActive Night in één van de winkels van Decathlon?