Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Hostcity Groningen is klaar voor de Nationale Sportweek

Groningen staat van zaterdag 15 tot en met zaterdag 29 september twee weken lang in het teken van sport en bewegen. De stad is samen met Deventer, Helmond, Heerenveen en Den Haag hostcity van de Nationale Sportweek 2018. 

Events in Groningen
Er is een prachtige line-up tijdens de Nationale Sportweek in Groningen. Wat dacht je van de spectaculaire opening tijdens ReitdiepPOP op zaterdag 15 september, Picknick en Parcours in De Hunze, een Bewegende Stad Festival in de openbare ruimte, de Sportrecreade Ten Boer, een sportinspiratiebijeenkomst in het FC Groningen Stadion, beweegfestivals in Kardinge, De Wijert en Beijum en als Grande Finale in Groningen de Sportieve Opening van het Schooljaar op vrijdag 28 september.

Sportpromotors

Groningen heeft als hostcity van de Nationale Sportweek diverse bekende sporters en coaches bereid gevonden een rol te spelen als sportpromotor. Te weten; Habib Kazemi, Arjan Taaij, Mimoun Mahi, Jorinde van Klinken, Arvin Slagter en Willemijn Bos. Mensen met grote verdiensten voor de sport, nationaal, internationaal en in Groningen.

Kijk op de sportkalender voor het programma in Groningen.

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Sportclubs en vele andere organisaties openen hun deuren binnen de gemeente Groningen. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?