Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

we gaan door!

De afgelopen tijd was voor iedereen hectisch.


De afgelopen tijd was voor iedereen hectisch. De sportwereld stond en staat nog steeds op zijn kop. Maar dat houdt ons niet tegen! We gaan door, het belang van sporten en bewegen is misschien wel duidelijker dan ooit. Want ook tijdens corona, weliswaar met aanpassingen, kan je lekker sporten en bewegen. We gaan er dus vanuit dat Nederland weer volop kan sporten in september volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM en het sportprotocol!

Dus zet maar op de kalender, de NOC*NSF Nationale sportweek van 18 t/m 27 september!

En we gaan shinen met maar liefst drie hostcities! 

Nieuwegein, Eindhoven en Emmen.

En niet alleen zijn er drie hostcities waar tijdens de sportweek extra veel te beleven valt, ook werken we dit jaar met een groot sportambassadeurselftal! Benieuwd wie dat zijn? Houd de website van de sportweek en de NOC*NSF socials in de gaten!

Vanaf 24 juni vind je namelijk alle updates, inss &outs over de NOC*NSF Nationale Sportweek op de social media kanalen van NOC*NSF.

Aansluiten bij de NOC*NSF Nationale Sportweek? Schrijf je in, dan doet jouw club, gemeente, sportbedrijf of sportbond officieel mee met de sportweek. Jij krijgt dan als eerste toegang tot de toolkit, inspirerende voorbeelden en bruikbare content waarmee jij de sport kan promoten!