Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Opening in Nieuwegein

In hostcity Nieuwegein stond vandaag de opening van de NOC*NSF Nationale Sportweek op het programma! We waren aanwezig bij Sportpark Galecop, bij Voetbalvereniging JSV. Tessa Veldhuis, voormalig Nederlandse Rugby Sevens International, leidde succesvol een vol programma. Rico Verhoeven, aanvoerder van het NOC*NSF Nationale Sportweek ambassadeurs elftal, overhandigde het eerste exemplaar aan niemand minder dan voormalig minister Bruno Bruins. Singer-songwriter Gerson Main zong voor het eerst het nieuwe NOC*NSF Nationale Sportweek lied ‘Medaille’ en brengt daarmee een eerbetoon aan de sportclub en de eerste Time-out in de Dug-out’ werd een feit. 

 


Sport geeft je energie. Maakt je gelukkiger. Geeft zelfvertrouwen en haalt 't beste in je naar boven. Dat sport en bewegen goed is voor je gezondheid, weten we allemaal. Maar sport is veel meer dan dat! Meer dan ooit voelen we de behoefte om te bewegen en van sport te genieten.

Doe jij ook mee? Laat weten wat sport met je doet. #sportdoetietsmetje #BeActive