Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Sportactie Proef de sport: zo ontdek jij jouw sport en club!

Sport doet iets met je. Zeker als je de sport vindt die bij jou past. Daarom geven NOC*NSF, Albert Heijn en de Nederlandse sportbonden jou de kans om nieuwe sporten te ontdekken met de sportactie ‘Proef de sport’.

Met deze sportactie kun je gratis proeflessen volgen bij verschillende sportclubs bij jou in de buurt. Zo kun je zelf ervaren welke sport het beste bij jou past en kun je tegelijkertijd de sfeer op de club proeven. Van hockey tot handbal, van atletiek tot schaken: van welke sport ga jij proeven?

Met sportzegels proeflessen boeken
Van maandag 14 tot en met zondag 27 september ontvang je bij minimaal €10,- aan boodschappen éénmalig 10 sportzegels in je AH app. Met elke sportzegel kun je één proefles boeken. Individueel sporten of samen met vrienden, collega’s of familie? Alles is mogelijk!

Je kan tot en met 25 oktober aan de sportactie deelnemen, zie voor meer informatie en inspiratie www.proefdesport.nl