Bedankt voor een geweldige NOC*NSF Nationale Sportweek 2020. Tot volgend jaar !

Time-out met Gerson Main en Rico Verhoeven

Sport doet iets met je! Zoveel, dat het soms moeilijk onder woorden te brengen is. Om ons daarbij te helpen, hebben we samen met onze partner Nederlandse Loterij een team van woordkunstenaars samengesteld.

Tien bekende artiesten reizen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek samen door heel Nederland om te ervaren wat sport met mensen doet. Zij worden hierbij vergezeld door echte ervaringsdeskundigen, namelijk de sporters van TeamNL! Aan het einde van de dag brengen ze in onze bijzondere Dug-out een ode aan de sport in de vorm van een lied, rap of gedicht.

Op de eerste dag van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2020 trokken Rico Verhoeven en Gerson Main met elkaar op. Aan het eind van de dag namen de kickbokser en de singer-songwriter plaats in de dug-out voor onze time-outsessie. Check hieronder waartoe deze sportdag Gerson inspireerde!

Check de komende dagen onze website voor meer sessies met onder anderen Sticks, Berget Lewis, Rob Dekay, Willeke Alberti, Brainpower, Sarita Lorena, Gerson Main, Pleun Bierbooms, Özcan Akyol en Ruben Annink.