NSW 2019

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport als we het samen doen. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk.

Daarom willen we van 20 t/m 29 september zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport.

*STUK Hostcities*

Facts and numbers

De Nationale Sportweek was ook in 2018 weer een succes! Met meer dan 500.000 bereikte mensen via social media, een tevredenheidsbeoordeling van 97% van onze Sportsupport en meer dan 80.000 basisschoolleerlingen die in beweging zijn gekomen. En dat is nog maar een het topje van de ijsberg. Dankzij alle sportclubs, gemeenten, scholen, sportbonden en sportbedrijven die meededen aan #NSW2018 hebben we Nederland in beweging gebracht. Versterkt door alle mediapartners (Hart van Nederland, Shownieuws, Piets weer, Radio 538, de Persgroep en meer) heeft iedereen kennis kunnen maken met de kracht van sport. 

Meedoen aan #NSW2019

Hoe jij kan helpen om de Nationale Sportweek in 2019 een spetterend succes te maken? Door samen met ons de sport te promoten! Doe mee als:

Club  Gemeente  Sportbedrijf/Sportservice  Sportbond  School