School

Tijdens de Nationale Sportweek willen we dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en jongeren. 

Maar hoe kan jullie school hiermee helpen? Door samen met ons de sport te promoten! Meedoen aan de Nationale Sportweek doe je zo:

Doe mee op Social Media

Laat jullie volgers op social media weten dat jullie meedoen door #NSW2019 en #BeActive te gebruiken. En meedoen op social media is nu nog makkelijker, dankzij onze social media personalisatie tool! Hiermee maak je gemakkelijk een flyer, poster of social media post. 

Gebruik de social media tool

Bekijk de landelijke activiteiten

Er zijn een aantal landelijke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Bijvoorbeeld de 10@10 challenge, waar vorig jaar meer dan 80.000 kinderen aan mee hebben gedaan. 

Bekijk de landelijke activiteiten

Organiseer sportactiviteit(en)

Hebben jullie zelf ook leuke ideeën voor sportactiviteiten? De Nationale Sportweek is natuurlijk hét moment om alle leerlingen in beweging te krijgen. Gaan jullie zelf aan de slag? Zet het op social media, zet het op de agenda op jullie website en deel het op onze sportagenda. Dan bereik je niet alleen nog meer mensen, maar inspireer je ook andere scholen om mee te doen! 

Zet jouw sportactiviteit op de agenda

Tijdlijn

nsw tijdlijn