Sportbedrijf & Sportservice

Tijdens de Nationale Sportweek willen we dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. 

Maar hoe kunnen jullie hiermee helpen? Door samen met ons de sport te promoten! Meedoen aan de Nationale Sportweek doe je zo:

Doe mee op Social Media

Laat jullie volgers op social media weten dat je meedoet door #NSW2019 en #BeActive te gebruiken. En meedoen op social media is nu nog makkelijker, dankzij onze social media personalisatie tool! Hiermee maak je gemakkelijk een flyer, poster of social media post. 

Gebruik de social media tool

Organiseer sportactiviteit(en)

Hebben jullie zelf ook leuke ideeën voor sportactiviteiten? Bijvoorbeeld een bootcamp op het marktplein? Of een speciale sportdag voor basisschoolleerlingen? Gaan jullie zelf aan de slag, dan kan je dat natuurlijk delen met de rest van Nederland. Zet het op social media, zet het op de agenda op jullie website en deel het op onze sportagenda. Dan bereik je niet alleen nog meer mensen, maar inspireer je ook andere sportbedrijven en sportservices! 

Zet jouw sportactiviteit op de agenda

jouwwebsite.nl/nationalesportweek

Als men die gave spandoeken in hun gemeente zien, of een post van jullie op social media zien, gaan ze vaak op onderzoek uit. De beste plek om deze mensen van relevante en lokale informatie te voorzien is jullie website (of die van de gemeente). Hier kan je op één (of meer) pagina vertellen wat #NSW2019 is, waar mensen kunnen genieten van sportactiviteiten en welke lokale sportclubs allemaal hun deuren open zetten. Heb je logo's of andere visuals nodig om deze pagina de NSW look and feel te geven? Download dan ons mediapakket. 

Download ons mediapakket

Activeren en inspireren

Hoe meer clubs meedoen aan de Nationale Sportweek, hoe meer mensen kunnen sporten! Zijn er clubs bij jou in de buurt die nog niet weten dat deze september een groot sportfeest gaat losbarsten? Je mag ze altijd naar deze website doorverwijzen (en dan is deze pagina een goede optie).

Zet de sportclub in het zonnetje

Over al die mooie lokale sportclubs gesproken, deze vermelden op de website is natuurlijk één manier om ze in het zonnetje te zetten. Twee andere voorbeelden zijn:

  • Langsgaan vooraf (of tijdens) de Nationale Sportweek om een kort filmpje op te nemen. Waarom doen ze mee, waarom is hun sportclub/sport zo gaaf en wat gaan ze allemaal doen? Dit is toffe content voor alle volgers op social media, en kan een goede boost zijn voor de lokale sport.
  • Plaats de lokale #NSW2019 activiteiten op een online agenda of overzicht op jullie website.

Tijdlijn

nsw tijdlijn