VSG Congres

Maak het mee!

Sport en cultuur geven kleur aan de stad en zorgen voor beweging én beleving. Steeds vaker in co-creatie met bewoners en partners, met verrassende uitkomsten. Laat je inspireren door de kracht van de stad als speelveld en schrijf je in voor het unieke VSG-jaarcongres op 26 én 27 september!

Tijdens een boeiend programma over sport, bewegen, cultuur, vitale wijken en social design kan je lezingen bijwonen, wordt je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen en wordt je uitgedaagd om in teams op expeditie te gaan. Het programma biedt volop tijd om kennis te maken met de stad Breda en bij te praten met wethouders en ambtenaren van andere gemeenten. Maak het mee!

Het VSG-congres is een coproductie van Vereniging Sport en Gemeenten en Gemeente Breda en wordt georganiseerd voor beleidsprofessionals die betrokken zijn bij lokaal sport- en beweegbeleid en cultuur.

Programma

Het inspirerende programma van het tweedaagse congres staat boordevol inhoud, ontmoeting en ontspanning. In plenaire en parallelle sessies geven toonaangevende sprekers antwoord op de vraag hoe sport én cultuur kleur geven aan jouw gemeente en kunnen bijdragen aan sociaal vitale wijken, betrokken burgers en een prettige leefomgeving die uitdaagt tot bewegen en meedoen. Nieuw dit jaar is het exclusieve bestuurdersprogramma – en de expeditie op de tweede dag!