ReitdiepPOP en Beweegfestival in Groningen

Muziek, gezondheid en feest!

Op 15 september gaat de Nationale Sportweek van start. De start van deze sportweek valt gelijk met het festival ReitdiepPOP. Op zaterdag 15 september zal om 12.00 uur ReitdiepPOP beginnen. Voorafgaand hieraan wordt er op hetzelfde plein een beweegfestival georganiseerd. Tussen 10.00 en 12.00 zullen er verschillende leuke sportclinics gegeven worden door sportaanbieders in de buurt: de Bootcampclub, Bao Trieu en WeFitness zullen elke halfuur een andere clinic aanbieden. Daarnaast zullen er ook andere leuke dingen te doen zijn op het gebied van gezondheid en bewegen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om gratis smoothies bij elkaar fietsen, beschikbaar gesteld door de jumbo, doet Wysz lichaamsmetingen en kan je panna spelen in de pannakooi van Bslim.  

Vanaf 11.45 zal de Nationale Sportweek in Groningen geopend worden door Wethouder Paul de Rook en een bekende sporter. Welke dit zal zijn wordt nog nader bekend gemaakt. Marlon Connor van LABOOCA zal een openingsact verzorgen.

Vervolgens kun je vanaf 12.00 uur genieten van het muziekaanbod van ReitdiepPOP!

10.00-10.30 uur 10.30-11.00 uur 11.00-11.30 uur
Kung fu Tai Chi Kung fu
Obstacle run training Obstacle run training Obstacle Run training
Kids Bootcamp Kids Bootcamp Kids Bootcamp


Verder kun je lichaamsmetingen laten doen door Wysz, een gratis smoothie bij elkaar fietsen bij Jumbo en staat de Pannakooi van Bslim.