Rico Verhoeven

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven (GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen) staat bekend om zijn uitermate sportieve voorkomen, zowel in de letterlijke als de figuurlijke betekenis van het woord sportief. Samen met zijn team heeft hij een methode ontwikkeld waardoor hij al sinds 2013 de onbetwiste wereldkampioen is.Deze methode gaat onder andere over techniek, fitness, mentale balans, de juiste voeding en doorzettingsvermogen. In 2017 heeft Rico deze methode met zijn team verder ontwikkeld voor niet-professionele sporters onder de naam The Winners Workout.

Rico is een man van het volk en wil een ieder die daarvoor openstaat overtuigen dat gezonder leven niet een alleen een must is, maar vooral ook leuk kan zijn. Als vader van 3 kinderen, maar ook door zijn bekendheid heeft hij veel contact met kinderen, zij hebben een speciaal plekje in zijn hart. Omdat kinderen de toekomst zijn en nog een heel leven voor zich hebben vindt Rico het belangrijk zich actief in te zetten om kinderen een stuk bewustwording mee te geven over het belang van bewegen voor je gezondheid, daarnaast wil hij kinderen stimuleren meer te bewegen.

Tijdens de 10@10challenge zal Rico een aantal van zijn The Winners Workout oefeningen met basisschoolleerlingenin Nederland delen. De oefeningen zijn laagdrempelig en vooral heel erg leuk. Onder de inzendingen zal Rico een bezoek van hem aan één van de scholen verloten, om samen met de leerlingen een hele grote The Winners Workout te doen op de desbetreffende school.

Doe mee aan de 10@10 Challenge