20 t/m 29 september #NSW2019 | Onderdeel van de Europese Week van de Sport

#Multisport, van alle sporten een beetje!

Niki over Ontdek de sport die bij je past!

Als kind was ik een fanatiek paardrijdster en tennisster. Maar door de komst van mijn studententijd, knieblessure en baan hebben mijn "standaard sporten" plaatst gemaakt voor allerlei nieuwe sporten.

Zo vind ik het nu leuk om van alles een beetje te doen en/of kennen mijn sportvoorkeuren verschillende fases. Zo inspireerde bijvoorbeeld de start van de Tour de France in Utrecht mij om een tijdje te gaan wielrennen, maar na het zomerseizoen vond ik het toch leuker om weer een andere passende sport uit te proberen zoals schaatsles nemen op de Vechtsebanen in Utrecht.

Ik sport graag maar vind het wel fijn om dit te doen op tijden wanneer het mij uit komt, soms ga ik alleen en soms samen en vind het leuk dat het divers is. De ene keer beachvolleyballen of lekker skiƫn in de bergen, dan weer tennissen, hardlopen of zwemmen.

Voor mensen zoals ik, die van alles leuk vinden is de komst van de AH Sportactie geweldig! Allerlei sporten en clubs ontdekken om te kijken wat er het beste bij jouw levensstijl past. Ik gun het iedereen om een passende sport bij een gave gastvrije club te vinden, waarbij het sportplezier altijd op nummer een komt!